Öğretmenlerimiz, 2021 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavında öğrencilerimizin başarılı sonuçlar elde etmesinde, göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Valimiz Sayın Ekrem CANALP, öğretmenlerimizin 2021 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavında başarılı sonuçlar elde etmesinde, göstermiş oldukları üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Başarı Belgesi ile taltif etmişlerdir. Belgelerimizi, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Eralp AKMAN takdim etmiştir. Öğretmenlerimizi başarılarından dolayı kutlar, sağlıkla güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini dileriz.

29.09.2021 159

29-09-202129-09-2021